Φίλτρα Κατηγορίας Φίλτρα Κατηγορίας

Απορρυπαντικά

3.50 

Πανίσχυρο και αποτελεσματικό σαπούνι "καθαριστικό λεκέδων" προ-πλύσης, το οποίο εξαλείφει τους λεκέδες και ενισχύει τα αποτελέσματα της πλύσης σας. Ισάξιο σε απόδοση με το θρυλικό Gall soap (ή Gallseife), αλλά με καθαρά φυτική σύνθεση (Vegan). Αφαιρεί ακόμη και τους πιο επίμονους λεκέδες, όπως λάδι, λίπος, κραγιόν, make-up, σοκολάτα, σάλτσες, λαχανικά, φρούτα και άλλα. Ιδανικό για λευκά και έγχρωμα και για όλα τα είδη υφασμάτων, εκτός από μετάξι.

Σε Απόθεμα

5.80  5.20 

Πανίσχυρο και αποτελεσματικό καθαριστικό λεκέδων προ-πλύσης, το οποίο εξαλείφει τους λεκέδες και ενισχύει τα αποτελέσματα της πλύσης σας. Ισάξιο σε απόδοση με το θρυλικό Gall soap (ή Gallseife), αλλά με καθαρά φυτική σύνθεση (Vegan). Αφαιρεί ακόμη και τους πιο επίμονους λεκέδες, όπως λάδι, λίπος, κραγιόν, make-up, σοκολάτα, σάλτσες, λαχανικά, φρούτα και άλλα. Ιδανικό για λευκά και έγχρωμα και για όλα τα είδη υφασμάτων, εκτός από μετάξι.

Σε Απόθεμα

9.00 

Το Frosch Υγρό Γενικό Απορρυπαντικό Ρούχων ΜΗΛΟ, με σύνθεση από φυσικά εκχυλίσματα μήλου, προσφέρει αποτελεσματικό και υγιεινό καθαρισμό των ρούχων σας. Γενικό απορρυπαντικό ρούχων, ιδανικό και για λευκά και για έγχρωμα. Δερματολογικά ελεγμένο, δεν προκαλεί αλλεργίες και ερεθισμούς. Αφήνει στα ρούχα μία απαλή αίσθηση και ένα ευχάριστο άρωμα μήλου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους 20° έως και τους 60° C για όλα τα είδη ρούχων. Μην το χρησιμοποιείται σε μάλλινα και μεταξωτά.

Σε Απόθεμα

9.00  8.00 

Το Frosch Υγρό Απορρυπαντικό Ρούχων ΛΕΜΟΝΙ, με σύνθεση από φυσικά εκχυλίσματα λεμονιού, προσφέρει αποτελεσματικό και υγιεινό καθαρισμό των ρούχων σας σε κάθε θερμοκρασία. Δερματολογικά ελεγμένο, δεν προκαλεί αλλεργίες και ερεθισμούς. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό κατά τους επίμονους λεκέδες. Αφήνει στα ρούχα μία απαλή αίσθηση και ένα ευχάριστο άρωμα λεμονιού. Επίσης το κιτρικό νάτριο που περιέχει διαλύει τα άλατα και προστατεύει το πλυντήριο σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους 30° έως και τους 95° C και είναι ιδανικό για όλα τα είδη ρούχων, εκτός από μάλλινα και μεταξωτά.

Σε Απόθεμα

9.50 

Το Frosch Υγρό Απορρυπαντικό Ρούχων ΣΟΔΑ, με σύνθεση από μαγειρική Σόδα, προσφέρει αποτελεσματικό και υγιεινό καθαρισμό των ρούχων σας σε κάθε θερμοκρασία. Δερματολογικά ελεγμένο, δεν προκαλεί αλλεργίες και ερεθισμούς. Ιδανικό για τα Λευκά αλλά και τα χρωματιστά ρούχα, εκτός από μάλλινα και μεταξωτά. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό κατά τους λεκέδες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι τους 95°, αλλά κυρίως από τους 30° έως και τους 60° C.

Σε Απόθεμα

9.50  8.50 

Το Frosch Υγρό Απορρυπαντικό Ρούχων ALOE VERA, με σύνθεση από φυσικά εκχυλίσματα Αλόης, προσφέρει αποτελεσματικό και υγιεινό καθαρισμό των ρούχων σας σε κάθε θερμοκρασία ενώ παράλληλα εγγυάται τη μέγιστη προστασία στο δέρμα χάρη στην ειδική του σύνθεση. Η ειδική αυτή σύνθεση αποτελείται από ακίνδυνα και φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο φυτικά συστατικά και αρώματα, που χρησιμοποιούνται κυρίως στον χώρο των καλλυντικών, ενώ απουσιάζουν οι βλαβερές χρωστικές ουσίες και τα συντηρητικά. Η Αλόη είναι γνωστή για τις ευεργετικές και θεραπευτικές της ιδιότητες προς το δέρμα. Δερματολογικά ελεγμένο, δεν προκαλεί αλλεργίες και ερεθισμούς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους 30° έως και τους 95° C και είναι ιδανικό για όλα τα είδη ρούχων, εκτός από μάλλινα και μεταξωτά.

Σε Απόθεμα

9.50 

Το Frosch Υγρό Απορρυπαντικό Ρούχων ΡΟΔΙ, με σύνθεση από φυσικά εκχυλίσματα ροδιού, προσφέρει αποτελεσματικό και υγιεινό καθαρισμό των ρούχων σας σε κάθε θερμοκρασία. Δερματολογικά ελεγμένο, δεν προκαλεί αλλεργίες και ερεθισμούς. Ιδανικό για τα χρωματιστά και σκούρα ρούχα. Αφήνει στα ρούχα μία απαλή αίσθηση και ένα ευχάριστο άρωμα ροδιού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους 30° έως και τους 30° C και είναι ιδανικό για όλα τα είδη ρούχων, εκτός από μάλλινα και μεταξωτά.

Σε Απόθεμα

10.00  9.00 
Το Frosch Υγρό Απορρυπαντικό για ΒΡΕΦΙΚΑ και ΠΑΙΔΙΚΑ ρούχα προσφέρει αποτελεσματικό και υγιεινό καθαρισμό για τα λευκά και τα χρωματιστά σε θερμοκρασίες από 30 έως 90 C. Η φυσική και φιλική προς το δέρμα σύνθεση του, από εκχυλίσματα χαμομηλιού, προσφέρει άριστα αποτελέσματα στην πλύση και ταυτόχρονα προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα των μωρών. Είναι ιδανικό για βρεφικά και παιδικά ρούχα καθώς και άλλα είδη προς πλύση. Αφαιρεί ακόμη και τους πιο επίμονους λεκέδες. Η σύνθεση του απορρυπαντικού είναι κατάλληλη για χρήση σε συνδυασμό με προ-πλύσης καθαριστικά λεκέδων. Το Frosch Baby Υγρό Απορρυπαντικό έχει δημιουργηθεί όχι μόνο για την ευαίσθητη επιδερμίδα των μωρών αλλά και για αλλεργικά και άτομα με δερματικές παθήσεις. Δερματολογικά ελεγμένο. Υπο-αλλεργικό - δεν περιέχει χρωστικές ουσίες και συντηρητικά. Τα αρώματα του είναι πολύ αυστηρά επιλεγμένα, με μειωμένη αλλεργική και δερματολογική δράση.
Σε Απόθεμα

10.00 

Με τις πρωτεΐνες σιταριού που περιέχει καθαρίζει σε βάθος και προστατεύει τις ίνες στα μάλλινα και προστατεύει τα ευαίσθητα. Δεν περιέχει χρωστικές ουσίες, ούτε συντηρητικά. Η ειδική αυτή σύνθεση αποτελείται από ακίνδυνα και φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο φυτικά συστατικά και αρώματα, που χρησιμοποιούνται κυρίως στον χώρο των καλλυντικών. Δερματολογικά ελεγμένο. Προστατεύει και διατηρεί τις ίνες ευαίσθητων ρούχων από μαλλί, μετάξι*, τεχνητό μετάξι, βισκόνς, βαμβάκι, λινό και άλλα συνθετικά υλικά ή συνδυασμούς ευαίσθητων υλικών σε θερμοκρασίες από 20° - 60° C. Δίνει μεγάλο αριθμό πλύσεων. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε το στους 30° C. Κατάλληλο και για πλύσιμο στο χέρι. (*πλύνετε το μετάξι μόνο στο χέρι)

Ανακυκλώσιμο. Για επίμονους λεκέδες μουλιάστε την λερωμένη περιοχή με το υγρό απορρυπαντικά απευθείας πριν την πλύση και αφήστε το να δράσει για λίγο.

Σε Απόθεμα

10.90 

Υποαλλεργική και δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση για αποτελεσματικό και υγιεινό καθαρισμό για τα λευκά και τα χρωματιστά σε θερμοκρασίες από 20° έως 95°C. Ιδιαίτερα ευαίσθητη και απαλή σύνθεση με ΟΥΡΙΑ προσφέρει άριστα αποτελέσματα στην πλύση και σας προσφέρει μία ευχάριστη απαλότητα όταν φοράτε τα πλυμένα σας ρούχα.

Σε Απόθεμα

11.90 

Το Frosch Απορρυπαντικό Ρούχων ALOE VERA σε σκόνη, με σύνθεση από φυσικά εκχυλίσματα Αλόης, προσφέρει αποτελεσματικό και υγιεινό καθαρισμό των ρούχων σας σε κάθε θερμοκρασία ενώ παράλληλα εγγυάται τη μέγιστη προστασία στο δέρμα χάρη στην ειδική του σύνθεση.

Σε Απόθεμα

11.90 

Το Frosch Απορρυπαντικό Ρούχων ΛΕΜΟΝΙ σε σκόνη, με σύνθεση από φυσικά εκχυλίσματα λεμονιού και ενεργό οξυγόνο, προσφέρει αποτελεσματικό και υγιεινό καθαρισμό των ρούχων σας σε κάθε θερμοκρασία.

Σε Απόθεμα

16.50 

Προσφορά FROSCH #3 Απορρυπαντικών

Σε Απόθεμα

Δυνατότητα Τηλεφωνικής Παραγγελίας

Άμεση παράδοση σε 24 ώρες

Δωρεάν Παραλαβή από το κατάστημα