(Ανταλλακτικό) OASE Αποσμητικό Χώρου Λεβάντα 90ml

Αποσμητικό χώρου με φυσικά αιθέρια έλαια για χαλάρωση, έμπνευση και ξεκούραση σε οικονομική συσκευασία ανταλλακτικού - refill. Οι ευωδιές και τα αρώματα έχουν χρησιμοποιηθεί στον τομέα της αρωματοθεραπείας για αιώνες.

 
6.00 
853.04
Σε Απόθεμα

Ανταλλακτικό/ Refill Frosch OASE Αποσμητικό Χώρου Λεβάντα 90ml:

- Με φυσικά αιθέρια έλαια

- Για ηρεμία, ισορροπία και αναζωογόνηση

- Σε ωραίο διακοσμητικό γυάλινο μπουκάλι

Αποσμητικό χώρου με φυσικά αιθέρια έλαια για χαλάρωση, έμπνευση και ξεκούραση σε οικονομική συσκευασία ανταλλακτικού - refill. Οι ευωδιές και τα αρώματα έχουν χρησιμοποιηθεί στον τομέα της αρωματοθεραπείας για αιώνες. Το αποσμητικό χώρου Frosch OASE με την ποικιλία αρωμάτων που διαθέτει, είναι βασισμένο σε αυτήν την αρχαία γνώση. Τα αιθέρια έλαια δημιουργούν μια ατμόσφαιρα αναζωογόνησης και διέγερσης στο σπίτι σας.

Χρήση: Κόψτε με προσοχή την άκρη τις σακούλας ανταλλακτικού / refill και γεμίστε το άδειο μπουκάλι. Αντικαταστήστε τα παλιά ξυλάκια ινδικού καλάμου με τα νέα που περιλαμβάνονται στην συσκευασία. Τοποθετήστε τα ομοιόμορφα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υγρό και άλλα μπουκαλάκια ή δοχεία με στενό στόμιο. Μόλις τα ξυλάκια απορροφήσουν το υγρό, μια λεπτή αίσθηση ευωδιά και φρεσκάδας γεμίζει το δωμάτιο. Μπορείτε να ελέγξετε την ένταση του αρώματος: όσο περισσότερα ξυλάκια τοποθετήσετε μέσα στο μπουκάλι, τόσο πιο έντονο θα είναι το άρωμα. Διάρκεια: 6 - 8 εβδομάδες.

Αρώματα, φυσικά αιθέρια έλαια

Συσκευασία Ανταλλακτικού / Refill 90ml

Δυνατότητα Τηλεφωνικής
Παραγγελίας

Δωρεάν Παραλαβή
από το κατάστημα

Άμεση παράδοση
σε 24 ώρες

Περιγραφή προϊόντος

Αποσμητικό χώρου με άρωμα λεβάντας με φυσικά αιθέρια έλαια!!

Το αποσμητικό χώρου Frosch Oase με σύνθεση από φυσικά αιθέρια έλαια και άρωμα λεβάντας, χαρίζει μια νότα φρεσκάδας στον χώρο σας. Η ατμόσφαιρα του σπιτιού μας είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μας. Κλείνοντας την πόρτα ή το παράθυρο δε σημαίνει ότι έχουμε απαλλαχθεί από τη σκόνη και τους ρύπους. Αν αναζητάτε μία χαλαρωτική, ξεκούραστη και αναζωογονητική ατμόσφαιρα στο σπίτι ή το γραφείο σας, το αποσμητικό χώρου Frosch Oase με άρωμα λεβάντασας καλωσορίζει σε ένα κόσμο αρωματοθεραπείας.

Τα αιθέρια έλαια δρουν θεραπευτικά στο νευρικό σύστημα και στα τμήματα του εγκεφάλου που σχετίζονται με τη μνήμη και το συναίσθημα. Η ποιότητα του αέρα στο σπίτι και τους χώρους εργασίας μας, είναι έως και τέσσερις φορές πιο βεβαρυμμένη, από την εξωτερική. Η λεβάντα με την αντισηπτική της δράση καθαρίζει την ατμόσφαιρα και χαρίζει ένα ιδιαίτερο άρωμα.

Το αποσμητικό χώρου Frosch Oase με άρωμα λεβάνταςείναι ιδανικό για όσους θέλουν να αποβάλλουν το άγχος της καθημερινότητας και να νιώσουν χαλάρωση και ξεκούραση!

Για χαλάρωση, ξεκούραση και ισορροπία – Με φυσικά αιθέρια έλαια λεβάντας – Υπέροχο φρουτώδες άρωμα

ΛΕΒΑΝΤΑ

Η λεβάντα είναι ένα αρωματικό φυτό που έχει πάρει το όνομά του από το λατινικό lavare που σημαίνει πλύση. Έχει αντιμικροβιακή δράση και χρησιμοποιείται ως αντισηπτικό. Αποτελεί ένα βασικό συστατικό στην αρωματοθεραπεία γιατί προσφέρει μία αίσθηση χαλάρωσης. Η χρήση της λεβάντας είναι επίσης γνωστή για τη θεραπεία του άγχους, της κατάθλιψης, της αϋπνίας και της κεφαλαγίας.

Αναζωογονητική ατμόσφαιρα

Αντισηπτική δράση

Φυσικά Αιθέρια Έλαια

Προϊόντα που σας ενδιαφέρουν

Δυνατότητα Τηλεφωνικής Παραγγελίας

Άμεση παράδοση σε 24 ώρες

Δωρεάν Παραλαβή από το κατάστημα