Φίλτρα Κατηγορίας Φίλτρα Κατηγορίας

Γενικά Καθαριστικά

2.50 

Η κρέμα καθαρισμού Frosch με λεβάντα είναι ένα ιδιαίτερα ισχυρό καθαριστικό για όλους τους χώρους του σπιτιού, αλλά κυρίως για την κουζίνα και το μπάνιο. Η άκρως αποτελεσματική σύνθεση με φυσική λεπτή μαρμαρόσκονη και εκχυλίσματα λεβάντας, καθαρίζει ακόμη και την πιο επίμονη βρωμιά, εξασφαλίζοντας εξαιρετική λάμψη και καθαριότητα. Είναι ιδιαίτερα απαλό για το δέρμα και τα υλικά και αφήνει φρεσκάδα και ένα ευχάριστο άρωμα λεβάντας. Ιδανικό για γυάλινες επιφάνειες, κεραμικά, σμάλτο, ανοξείδωτες επιφάνειες και επίσης για ηλεκτρικές και κεραμικές εστίες μαγειρικής. Μην το χρησιμοποιείτε σε ακρυλικές επιφάνειες.

Σε Απόθεμα

2.50 

Η κρέμα καθαρισμού Frosch με λεμόνι είναι ένα ιδιαίτερα ισχυρό καθαριστικό για όλους τους χώρους του σπιτιού, αλλά κυρίως για την κουζίνα και το μπάνιο. Η άκρως αποτελεσματική σύνθεση με φυσική λεπτή μαρμαρόσκονη και λιποδιαλυτά εκχυλίσματα από την φλούδα πράσινου λεμονιού, καθαρίζει ακόμη και την πιο επίμονη βρωμιά, εξασφαλίζοντας εξαιρετική λάμψη και καθαριότητα. Είναι ιδιαίτερα απαλό για το δέρμα και τα υλικά και αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας. Ιδανικό για γυάλινες επιφάνειες, κεραμικά, σμάλτο, ανοξείδωτες επιφάνειες και επίσης για ηλεκτρικές και κεραμικές εστίες μαγειρικής. Μην το χρησιμοποιείτε σε ακρυλικές επιφάνειες.

Σε Απόθεμα

3.00 

Το Frosch καθαριστικό λεκάνης με λεμόνι, είναι ένα ισχυρό καθαριστικό τουαλέτας που αφαιρεί την επίμονη βρωμιά, το πουρί και τα υπολείμματα αλάτων και από τα πιο απόκρυφα σημεία της λεκάνης. Δρα φυσικά χάρη στην πανίσχυρη φυσική διασπαστική και καθαριστική ικανότητα των εκχυλισμάτων λεμονιού. Εξαλείφει ταυτόχρονα τις δυσάρεστες οσμές και αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα λεμονιού μεγάλης διαρκείας.

Σε Απόθεμα

3.00 

Το Frosch καθαριστικό λεκάνης με λεβάντα, είναι ένα ισχυρό καθαριστικό τουαλέτας που αφαιρεί την επίμονη βρωμιά, το πουρί και τα υπολείμματα αλάτων και από τα πιο απόκρυφα σημεία της λεκάνης. Δρα φυσικά χάρη στην πανίσχυρη φυσική διασπαστική και καθαριστική ικανότητα των εκχυλισμάτων λεβάντας. Εξαλείφει ταυτόχρονα τις δυσάρεστες οσμές και αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα λεβάντας μεγάλης διαρκείας.

Σε Απόθεμα

3.10 
Το Frosch οικολογικό καθαριστικό για τζάμια με βιολογικό οινόπνευμα (bio-spirit) καθαρίζει αποτελεσματικά και δεν αφήνει σκιές στα τζάμια, σε γυάλινες και λείες επιφάνειες μέσα και έξω από το σπίτι. Βραβευμένο για την αποτελεσματικότητα του σε παράθυρα αυτοκινήτων. Η σύνθεση του με οινόπνευμα δρα φυσικά και αποδεδειγμένα διαλύει την βρομιά και τα λίπη προσφέροντας καθαρές, υγιεινές και χωρίς σκιές γυάλινες επιφάνειες.
Σε Απόθεμα

3.20 
Το υγρό κρεμοσάπουνο Frosch για παιδιά με την ουδέτερη σύνθεση του προστατεύει και περιποιείται τα ευαίσθητα παιδικά χέρια. Σε οικονομική συσκευασία ανταλλακτικού / refill. Τα ενυδατικά συστατικά που περιέχει προστατεύουν το δέρμα και το ενυδατώνουν. Με ισορροπημένο pH, χωρίς Parabens και χωρίς την χρήση χρωστικών ουσιών ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες του ευαίσθητου παιδικού δέρματος. Δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση.
Σε Απόθεμα

3.20 

Το υγρό κρεμοσάπουνο Frosch Ρόδι με την ουδέτερη σύνθεση του και τα εκχυλίσματα ροδιού που περιέχει, καθαρίζει και προστατεύει τα χέρια σας από την ξηρότητα ενώ παράλληλα περιποιείται το ευαίσθητο δέρμα. Σε οικονομική συσκευασία ανταλλακτικού / refill. Τα εκχυλίσματα ροδιού που περιέχει προστατεύουν το δέρμα και το ενυδατώνουν. Με ισορροπημένο pH και χωρίς την χρήση χρωστικών. Δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση. Συνοδεύετε από ένα ευχάριστο φρουτώδες άρωμα, ώστε το πλύσιμο των χεριών σας να γίνεται μια ευχάριστη εμπειρία.

Σε Απόθεμα

3.30 

Το Frosch υγρό γενικού καθαρισμού Λεβάντα είναι ένα γενικό καθαριστικό για όλες τις χρήσεις και όλες τις επιφάνειες π.χ. πατώματα, πλακάκια κλπ. Η σύνθεση του με εκχυλίσματα λεβάντας, απομακρύνει αποτελεσματικά και με υγιεινό τρόπο τα λίπη και την βρωμιά χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Το δερματολογικά ελεγμένο Frosch υγρό γενικού καθαρισμού Λεβάντα απαλλάσσει το σπίτι από δυσάρεστες οσμές, αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα λεβάντας και φρεσκάδα κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.

Σε Απόθεμα

3.30 
Το Frosch υγρό γενικού καθαρισμού Λεμόνι αφαιρεί το λίπος και την βρωμιά με υγιεινό τρόπο χωρίς να αφήνει υπολείμματα, χάρη στα εκχυλίσματα από την φλούδα του λεμονιού. Φτιαγμένο από φυτικά συστατικά είναι ένα φιλικό στο περιβάλλον καθαριστικό γενικής χρήσης. Δερματολογικά ελεγμένο. Ιδανικό για το μπάνιο και την κουζίνα αλλά και για άλλες επιφάνειες, πατώματα, πλακάκια κλπ. Απομακρύνει άλατα, υπολείμματα σαπουνιού και λεκέδες από νερό. Το άρωμα λεμονιού προσφέρει μία ευχάριστη αύρα σε όλο το σπίτι.
Σε Απόθεμα

3.50 

Το Frosch ουδέτερο pH καθαριστικό, φτιαγμένο από φυτικά συστατικά, είναι ένα φιλικό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο καθαριστικό γενικής χρήσης.

Η ουδέτερη του σύνθεση προσφέρει ιδιαίτερη φροντίδα στην ευαίσθητη επιδερμίδα ακόμη και μετά από συχνή χρήση. Είναι σε μορφή κρέμας.

Καθαρίζει και περιποιείται όλες τις επιφάνειες, πατώματα, πλακάκια, έπιπλα κουζίνας, μπάνιου, κλπ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για μικρή πλύση ρούχων στο χέρι καθώς και σαν υγρό κρεμοσάπουνο

Σε Απόθεμα

3.50 

Το υγιεινό καθαριστικό Frosch λεβάντα, καθαρίζει φυσικά και αποτελεσματικά την βρωμιά, τα υπολείμματα από σαπούνι, λεκέδες και άλατα από νερό στο μπάνιο και την τουαλέτα. Με την πανίσχυρη σύνθεση από εκχυλίσματα λεβάντας, τα οποία λειτουργούν σαν φυσικά απολυμαντικά, καταπολέμα και εμποδίζει την αναπαραγωγή των μικροβίων. Το υγιεινό καθαριστικό Frosch λεβάντα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κουζίνα και σε χώρους αποθήκευσης τροφίμων ή ακόμη και στους χώρους που μαγειρεύετε. Η φυσική του σύνθεση είναι απόλυτα ασφαλείς για χρήση σε ευαίσθητους χώρους. Εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές και αφήνει στο χώρο σας ένα απαλό άρωμα λεβάντας.

Σε Απόθεμα

3.60 
Το οικολογικό καθαριστικό Frosch με Ξύδι αφαιρεί δυναμικά άλατα, λεκέδες και στίγματα από νερό, υπολείμματα από σαπούνι και βρωμιά. Αξιοποιεί την εξαιρετικά αποτελεσματική και φυσική ικανότητα του ξυδιού να αφαιρεί άλατα και υπολείμματα, που έχει αποδειχθεί εδώ και δεκαετίες. Καθαρίζει σε βάθος όλους τους χώρους του σπιτιού, ιδιαίτερα την κουζίνα και το μπάνιο, και εξασφαλίζει φυσική καθαριότητα και ακτινοβόλα λάμψη.
Σε Απόθεμα

3.70  3.30 

Το Frosch γενικό καθαριστικό με Σόδα είναι ένα πανίσχυρο οικολογικό καθαριστικό για την κουζίνα, το μπάνιο αλλά και όλο το σπίτι. Με την δύναμη της σόδας, δρα αποτελεσματικά κατά το λίπος, τα άλατα, ακόμη και την πιο επίμονη βρομιά, δημιουργώντας επιφάνειες που λάμπουν από καθαριότητα. Καθαρίζει αποτελεσματικά και γυαλίζει αστραφτερά τους νεροχύτες, τις μπαταρίες και όλες τις επιφάνειες που συχνά ταλαιπωρούνται από άλατα. Λόγο της οικολογικής του σύνθεσης μπορεί άφοβα να χρησιμοποιηθεί σε χώρους που αποθηκεύουμε τρόφιμα η σε χώρους που μαγειρεύουμε.

Σε Απόθεμα

3.90 
Το υγρό κρεμοσάπουνο Frosch για παιδιά με την ουδέτερη σύνθεση του προστατεύει και περιποιείται τα ευαίσθητα παιδικά χέρια. Τα ενυδατικά συστατικά που περιέχει προστατεύουν το δέρμα και το ενυδατώνουν. Με ισορροπημένο pH, χωρίς Parabens και χωρίς την χρήση χρωστικών ουσιών ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες του ευαίσθητου παιδικού δέρματος. Δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση.
Σε Απόθεμα

4.20 

Υγιεινός και αποτελεσματικός καθαρισμός για όλες τις επιφάνειες της κουζίνας. Η φιλική προς τα τρόφιμα σύνθεση του, από εκχυλίσματα αρκεύθου, εξασφαλίζει την βέλτιστη καθαριότητα της κουζίνας και ειδικά των επιφανειών εργασίας, των σανίδων κοπής, τον φούρνο μικροκυμάτων, το ψυγείο και όλες γενικά της επιφάνειες της κουζίνας. Με την βιολογική αλκοόλη που περιέχει εμποδίζει την αναπαραγωγή των μικροβίων. Εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές.

Σε Απόθεμα

4.40 

Αποτελεσματικό καθαριστικό για κεραμικές και επαγωγικές εστίες φούρνων. Η συνταγή με εκχυλίσματα λεμονιού καθαρίζει σε βάθος και αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας. Αφαιρεί την βρωμιά και ξηραμένες τροφές.

Σε Απόθεμα

Δυνατότητα Τηλεφωνικής Παραγγελίας

Άμεση παράδοση σε 24 ώρες

Δωρεάν Παραλαβή από το κατάστημα