Οικολογικό Υγρό Γενικού Καθαρισμού Ξύδι 1000ml

Το οικολογικό καθαριστικό Frosch με Ξύδι αφαιρεί δυναμικά άλατα, λεκέδες και στίγματα από νερό, υπολείμματα από σαπούνι και βρωμιά.

 
3.60 
430.03
Σε Απόθεμα

Frosch Οικολογικό Υγρό Γενικού Καθαρισμού Ξύδι 1000ml:

- Αποτελεσματική καθαριότητα με φυσικό τρόπο

- Για την κουζίνα και το μπάνιο

- Διαλύει τα άλατα με ξύδι

Το οικολογικό καθαριστικό Frosch με Ξύδι αφαιρεί δυναμικά άλατα, λεκέδες και στίγματα από νερό, υπολείμματα από σαπούνι και βρωμιά. Αξιοποιεί την εξαιρετικά αποτελεσματική και φυσική ικανότητα του ξυδιού να αφαιρεί άλατα και υπολείμματα, που έχει αποδειχθεί εδώ και δεκαετίες. Καθαρίζει σε βάθος όλους τους χώρους του σπιτιού, ιδιαίτερα την κουζίνα και το μπάνιο, και εξασφαλίζει φυσική καθαριότητα και ακτινοβόλα λάμψη.

Περιέχει φυσικό οξικό οξύ: Δεν είναι κατάλληλό για ευαίσθητα προς οξέα υλικά όπως το μάρμαρο, μωσαϊκό, φυσική πέτρα ή τμήματα εμαγιέ στην μπανιέρα η την κουζίνα. Για χρήση σε ευαίσθητα υλικά κάντε μία δοκιμή πριν από τη χρήση του, σε ένα κρυφό σημείο.

(Ο κατάλογος δείχνει τα συστατικά κατά φθίνουσα σειρά)

  • AQUA
  • ACETIC ACID
  • LAURETH-7
  • SODIUM LAURETH SULFATE
  • CITRIC ACID
  • ASCORBIC ACID
  • COLORANT

Μπουκάλι 1000ml

Δυνατότητα Τηλεφωνικής
Παραγγελίας

Δωρεάν Παραλαβή
από το κατάστημα

Άμεση παράδοση
σε 24 ώρες

Περιγραφή προϊόντος

To BEST SELLER Υγρό Γενικού Καθαρισμού στην Ευρώπη τώρα και στην Ελλάδα!

Το Οικολογικό Υγρό Γενικού Καθαρισμού Frosch με Ξύδι στηρίζεται στη φυσική πατροπαράδοτη συνταγή καθαριότητας που έχουμε οι περισσότεροι κληρονομήσει από τους παλαιότερους και χρησιμοποιούμε καθημερινά! Το ξύδι είναι πολυκαθαριστικό. Καθαρίζει σε βάθος, αφαιρεί τα άλατα, τα στίγματα από νερό, τα υπολείμματα από σαπούνι με φυσικό και εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο. Εκτός από την καθαριότητα, καταπολεμά με αποτελεσματικό τρόπο και τις δυσάρεστες οσμές, στο μπάνιο και στην κουζίνα, που έχουν τις συχνότερες πηγές κακοσμίας.

Το ξύδι είναι φυσικό απολυμαντικό. Το Frosch Υγρό Γενικού Καθαρισμού με Ξύδι χάρη στις φυσικές καθαριστικές ιδιότητες του είναι το ιδανικό φυσικό αντικατάστατο της χλωρίνης. Το γενικό καθαριστικό Frosch με Ξύδι είναι ένα οικολογικό προϊόν, φιλικό προς το περιβάλλον και στον άνθρωπο!

Γιατί να επιλέξω οικολογικά καθαριστικά;

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, μας έχει κάνει να χρησιμοποιούμε καθαριστικά για το σπίτι και για το πλύσιμο των ρούχων, που είναι βλαβερά και επικίνδυνα για το περιβάλλον και εμάς. Πολλά χημικά απορρυπαντικά ρυπαίνουν το περιβάλλον, προκαλούν αλλεργίες και επιβαρύνουν την υγεία.

Τα οικολογικά καθαριστικά δεν είναι τοξικά, καθαρίζουν με φυσικό τρόπο και δίνουν το ίδιο αστραφτερό αποτέλεσμα βοηθώντας παράλληλα το περιβάλλον. Η σύνθεση τους με φυτικά συστατικά τα καθιστά κατάλληλα ακόμη για χρήση χωρίς γάντια.

Αστραφτερή καθαριότητα - αφαιρεί άλατα και στίγματα - καταπολεμά την κακοσμία

ΞΥΔΙ

Ξύδι, λέγεται το ποτό, που παράγεται μέσω της ζύμωσης της αιθανόλης (του αλκοόλ) του κρασιού, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς την προσθήκη ζάχαρης με την βοήθεια των οξικών βακτηρίων. Αποτελείται κυρίως από οξικό οξύ και νερό. Χρησιμοποιείται στην κουζίνα ως ένα συστατικό μαγειρέματος, αλλά ιστορικά, λόγο των ιδιοτήτων υοθ, είχε μια μεγάλη ποικιλία από βιομηχανικές, ιατρικές, και οικιακές χρήσεις, μερικές από τις οποίες (όπως π.χ. ή χρήση σαν καθαριστικό του νοικοκυριού) εξακολουθούν να εφαρμόζονται έως σήμερα.

Κατάλληλο για επιφάνειες κουζίνας & μπάνιου

Φιλικό προς το περιβάλλον

Καταπολεμά δυσάρεστες οσμές

Δυνατότητα Τηλεφωνικής Παραγγελίας

Άμεση παράδοση σε 24 ώρες

Δωρεάν Παραλαβή από το κατάστημα