Οικολογικό Καθαριστικό με Ουδέτερο pH

 
3.50 
424.00
Σε Απόθεμα

Το Frosch ουδέτερο pH καθαριστικό, φτιαγμένο από φυτικά συστατικά, είναι ένα φιλικό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο καθαριστικό γενικής χρήσης.

Η ουδέτερη του σύνθεση προσφέρει ιδιαίτερη φροντίδα στην ευαίσθητη επιδερμίδα ακόμη και μετά από συχνή χρήση. Είναι σε μορφή κρέμας.

Καθαρίζει και περιποιείται όλες τις επιφάνειες, πατώματα, πλακάκια, έπιπλα κουζίνας, μπάνιου, κλπ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για μικρή πλύση ρούχων στο χέρι καθώς και σαν υγρό κρεμοσάπουνο

Συστατικά

Διαθεσιμότητα

Δυνατότητα Τηλεφωνικής
Παραγγελίας

Δωρεάν Παραλαβή
από το κατάστημα

Άμεση παράδοση
σε 24 ώρες

Περιγραφή προϊόντος

Καθαριστικό με ουδέτερο pH για απαράμιλλη λάμψη σε όλο το σπίτι !!!!

Το καθαριστικό Frosch με ουδέτερο pH είναι ένα οικολογικό καθαριστικό που θα κάνει όλες τις επιφάνειες του σπιτιού σας να αστράφτουν με ένα πέρασμα. Ένα ασφαλές σπίτι απαλλαγμένο από βλαβερά μικρόβια και μύκητες είναι το ζητούμενο κάθε νοικοκυράς.

Το καθαριστικό Frosch με ουδέτερο pH είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό ενάντια σε κάθε είδους βρωμιά, ενώ παράλληλα σέβεται το περιβάλλον και δεν το επιβαρύνει με επιβλαβείς παράγοντες.

Η ισχυρή του σύνθεση καθαρίζει σε βάθος απομακρύνοντας λίπη, επίμονους λεκέδες και κάθε είδους βρωμιά. Είναι ένα πιστοποιημένο καθαριστικό και δερματολογικά ελεγμένο με ουδέτερο pH, ώστε να μην προκαλεί ερεθισμούς όταν έρχεται σε επαφή με τα χέρια. Αν ψάχνετε για ένα αποτελεσματικό καθαριστικό με οικολογική συνείδηση και ασύγκριτη τιμή, το καθαριστικό Frosch με ουδέτερο pH είναι εδώ!!!

Γιατί να επιλέξω οικολογικά καθαριστικά?

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, μας έχει κάνει να χρησιμοποιούμε καθαριστικά για το σπίτι και για το πλύσιμο των ρούχων, που είναι βλαβερά και επικίνδυνα για το περιβάλλον και εμάς. Πολλά χημικά απορρυπαντικά ρυπαίνουν το περιβάλλον, προκαλούν αλλεργίες και επιβαρύνουν την υγεία.

Τα οικολογικά καθαριστικά δεν είναι τοξικά, καθαρίζουν με φυσικό τρόπο και δίνουν το ίδιο αστραφτερό αποτέλεσμα βοηθώντας παράλληλα το περιβάλλον. Η σύνθεση τους με φυτικά συστατικά τα καθιστά κατάλληλα ακόμη για χρήση χωρίς γάντια.

Ουδέτερο PH

Φιλικό προς το περιβάλλον

Δερματολογικά ελεγμένο

Δυνατότητα Τηλεφωνικής Παραγγελίας

Άμεση παράδοση σε 24 ώρες

Δωρεάν Παραλαβή από το κατάστημα