Έκπτωση 11%

Οικολογικό Γενικό Καθαριστικό με Σόδα 500ml

Το Frosch γενικό καθαριστικό με Σόδα είναι ένα πανίσχυρο οικολογικό καθαριστικό για την κουζίνα, το μπάνιο αλλά και όλο το σπίτι. Με την δύναμη της σόδας, δρα αποτελεσματικά κατά το λίπος, τα άλατα, ακόμη και την πιο επίμονη βρομιά, δημιουργώντας επιφάνειες που λάμπουν από καθαριότητα.

Παλιά τιμή: 3.70   
3.30 
Κερδίζετε: 0.40  (11%)
423.00
Μη Διαθέσιμο

Frosch Οικολογικό Γενικό Καθαριστικό με Σόδα 500ml:

- Ένα φυσικό και ακίνδυνο πολυ-καθαριστικό

- Απομακρύνει τα άλατα και τις βρωμιές

- Ιδανικό για την κουζίνα και το μπάνιο

Το Frosch γενικό καθαριστικό με Σόδα είναι ένα πανίσχυρο οικολογικό καθαριστικό για την κουζίνα, το μπάνιο αλλά και όλο το σπίτι. Με την δύναμη της σόδας, δρα αποτελεσματικά κατά το λίπος, τα άλατα, ακόμη και την πιο επίμονη βρομιά, δημιουργώντας επιφάνειες που λάμπουν από καθαριότητα. Καθαρίζει αποτελεσματικά και γυαλίζει αστραφτερά τους νεροχύτες, τις μπαταρίες και όλες τις επιφάνειες που συχνά ταλαιπωρούνται από άλατα. Λόγο της οικολογικής του σύνθεσης μπορεί άφοβα να χρησιμοποιηθεί σε χώρους που αποθηκεύουμε τρόφιμα η σε χώρους που μαγειρεύουμε.


(Ο κατάλογος δείχνει τα συστατικά κατά φθίνουσα σειρά)

  • AQUA
  • SODIUM CARBONATE
  • SODIUM LAURETH SULFATE
  • SODIUM BICARBONATE
  • LAURETH-7
  • PHENOXYETHANOL
  • TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE
  • PARFUM
  • STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER
  • COLORANT

Μπουκάλι ψεκασμού 500ml

Δυνατότητα Τηλεφωνικής
Παραγγελίας

Δωρεάν Παραλαβή
από το κατάστημα

Άμεση παράδοση
σε 24 ώρες

Περιγραφή προϊόντος

Frosch Οικολογικό Γενικό Καθαριστικό με Σόδα - το φυσικό καθαριστικό για όλο το σπίτι!

Ξεχάστε τα χημικά καθαριστικά για την κουζίνα και το μπάνιο! Το πολυκαθαριστικό Frosch με Σόδα θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν! Με την οικολογική του σύνθεση, την αξεπέραστη αποτελεσματικότητα και το ευχάριστο άρωμα του, θα σας κερδίσει από την πρώτη χρήση. Ένα πρωτότυπο προϊόν καθαρισμού που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νοικοκυριό.

Τέλος στα άλατα και στην βρομιά. Οι μπαταρίες, οι νεροχύτες, οι μεταλλικές αλλά και όλες γενικά οι επιφάνειες, στο μπάνιο και στην κουζίνα σας, θα λάμπουν από καθαριότητα. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό αλλά και οικολογικό! Είναι φιλικό προς εσάς, την οικογένεια σας, τα κατοικίδια σας αλλά και προς το περιβάλλον. Η φυσική του σύνθεση το καθιστά κατάλληλο για χρήση σε σημεία που αποθηκεύουμε τρόφιμα ή μαγειρεύουμε.

Γιατί να επιλέξω οικολογικά καθαριστικά;

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, μας έχει κάνει να χρησιμοποιούμε καθαριστικά για το σπίτι και για το πλύσιμο των ρούχων, που είναι βλαβερά και επικίνδυνα για το περιβάλλον και εμάς. Πολλά χημικά απορρυπαντικά ρυπαίνουν το περιβάλλον, προκαλούν αλλεργίες και επιβαρύνουν την υγεία.

Τα οικολογικά καθαριστικά δεν είναι τοξικά, καθαρίζουν με φυσικό τρόπο και δίνουν το ίδιο αστραφτερό αποτέλεσμα βοηθώντας παράλληλα το περιβάλλον. Η σύνθεση τους με φυτικά συστατικά τα καθιστά κατάλληλα ακόμη για χρήση χωρίς γάντια.

Για αστραφτερές επιφάνειες χωρίς άλατα – πρωτότυπο πολυκαθαριστικό με μαγειρική σόδα – ακίνδυνο για τα τρόφιμα

ΣΟΔΑ

Η σόδα είναι ένα ιδανικό διαλυτικό λιπών και αλάτων. Επιπλέον απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές. Εκτός από την χρήση της για την αποτελεσματική καταπολέμηση των αλάτων ή τον καθαρισμό των πιάτων, η σόδα, σαν πρόσθετο συστατικό άλλων καθαριστικών προϊόντων, μπορεί να καθαρίσει άψογα πλακάκια και κάθε είδους επιφάνειες, ενώ είναι εξαιρετική για το γυάλισμα ανοξείδωτων αντικείμενων και την αφαίρεση επίμονων λεκέδων από υφάσματα και χαλιά.

Κατάλληλο για επιφάνειες κουζίνας & μπάνιου

Φιλικό προς το περιβάλλον

Καταπολεμά δυσάρεστες οσμές

Δυνατότητα Τηλεφωνικής Παραγγελίας

Άμεση παράδοση σε 24 ώρες

Δωρεάν Παραλαβή από το κατάστημα