Οικολογική Κρέμα Καθαρισμού Λεβάντα 500ml

Η κρέμα καθαρισμού Frosch με λεβάντα είναι ένα ιδιαίτερα ισχυρό καθαριστικό για όλους τους χώρους του σπιτιού, αλλά κυρίως για την κουζίνα και το μπάνιο.

 
2.50 
429.02
Σε Απόθεμα

Frosch Οικολογική Κρέμα Καθαρισμού Λεβάντα 500ml:

- Αποτελεσματική καθαριότητα

- Για κουζίνα και μπάνιο

- Διαλύει τα λίπη με λεβάντα

- Με φυσική μαρμαρόσκονη

Η κρέμα καθαρισμού Frosch με λεβάντα είναι ένα ιδιαίτερα ισχυρό καθαριστικό για όλους τους χώρους του σπιτιού, αλλά κυρίως για την κουζίνα και το μπάνιο. Η άκρως αποτελεσματική σύνθεση με φυσική λεπτή μαρμαρόσκονη και εκχυλίσματα λεβάντας, καθαρίζει ακόμη και την πιο επίμονη βρωμιά, εξασφαλίζοντας εξαιρετική λάμψη και καθαριότητα. Είναι ιδιαίτερα απαλό για το δέρμα και τα υλικά και αφήνει φρεσκάδα και ένα ευχάριστο άρωμα λεβάντας. Ιδανικό για γυάλινες επιφάνειες, κεραμικά, σμάλτο, ανοξείδωτες επιφάνειες και επίσης για ηλεκτρικές και κεραμικές εστίες μαγειρικής. Μην το χρησιμοποιείτε σε ακρυλικές επιφάνειες.

(Ο κατάλογος δείχνει τα συστατικά κατά φθίνουσα σειρά)

  • AQUA
  • CALCIUM CARBONATE
  • PEG-4 RAPESEEDAMIDE
  • PHENOXYETHANOL
  • POLYMETHYL METHACRYLATE
  • ETHANOLAMINE
  • PARFUM

Πλαστικό μπουκάλι 500ml

Δυνατότητα Τηλεφωνικής
Παραγγελίας

Δωρεάν Παραλαβή
από το κατάστημα

Άμεση παράδοση
σε 24 ώρες

Περιγραφή προϊόντος

Frosch Κρέμα Γενικού Καθαρισμού Λεβάντα: Αστραφτερή καθαριότητα σε απόλυτα προσιτή τιμή!

Η κουζίνα και το μπάνιο είναι οι χώροι του σπιτιού σας, που χρειάζονται συχνή καθαριότητα και καθημερινή φροντίδα. Είναι οι χώροι που θέλουμε πάντα να φαίνονται, αλλά και να είναι καθαροί! Η Κρέμα Γενικού Καθαρισμού Frosch με Λεβάντα καθαρίσει αποτελεσματικά και σε βάθος όλες τις επιφάνειες στο μπάνιο και στην κουζίνα. Με την φυσική λεπτότατη σκόνη μαρμάρου και τα εκχυλίσματα λεβάντας που περιέχει, πλακάκια, σμάλτο, γυάλινες και ανοξείδωτες επιφάνειες, κεραμικά, ηλεκτρικές και κεραμικές εστίες μαγειρικής λάμπουν από καθαριότητα.

Η Κρέμα Γενικού Καθαρισμού Frosch με Λεβάντα είναι ένα οικολογικό και φιλικό προς τον άνθρωπο προϊόν. Είναι απαλό με την επιδερμίδα σας και δεν προκαλεί ερεθισμούς. Μπορείτε να νιώθετε άνεση και ασφάλεια στη χρήση του καθαριστικού με γυμνά χέρια και να απολαύσετε τις δουλειές σας με το υπέροχο άρωμα λεβάντας που αφήνει στον χώρο.

Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό. Αν και οικολογικό προϊόν η καθαριστική του ικανότητα και η ποιότητα του ξεπερνά ακόμη και αυτή των συμβατικών καθαριστικών. Το γεγονός αυτό το καθιστά σαν την Νο.1 επιλογή στις κρέμες καθαρισμού από τις νοικοκυρές.

Γιατί να επιλέξω οικολογικά καθαριστικά;

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, μας έχει κάνει να χρησιμοποιούμε καθαριστικά για το σπίτι και για το πλύσιμο των ρούχων, που είναι βλαβερά και επικίνδυνα για το περιβάλλον και εμάς. Πολλά χημικά απορρυπαντικά ρυπαίνουν το περιβάλλον, προκαλούν αλλεργίες και επιβαρύνουν την υγεία.

Τα οικολογικά καθαριστικά δεν είναι τοξικά, καθαρίζουν με φυσικό τρόπο και δίνουν το ίδιο αστραφτερό αποτέλεσμα βοηθώντας παράλληλα το περιβάλλον. Η σύνθεση τους με φυτικά συστατικά τα καθιστά κατάλληλα ακόμη για χρήση χωρίς γάντια.

Οικολογική σύνθεση - Εξαιρετική αποτελεσματικότητα - Υπέροχο άρωμα λεβάντας

ΛΕΒΑΝΤΑ

Η λεβάντα είναι ένα αρωματικό φυτό που έχει πάρει το όνομα του από το λατινικό lavare, που σημαίνει πλύση. Είναι ένα βότανο με πολλές χρήσεις στον τομέα της υγιεινής, της καθαριότητας αλλά και τις αρωματοθεραπίας. Είναι φυσικό αντισηπτικό και έχει φυσική αντιμικροβιακή δράση. Τα εκχυλίσματα λεβάντας μπορούν να διαλύσουν το λίπος και την βρομιά και γι' αυτό το λόγο χρησιμοποιούνται ευρέως σε καθαριστικά και απορρυπαντικά. Εκτός από την καθαριστική ιδιότητά και το άρωμα που αφήνει η λεβάντα στο χώρο σας και στα ρούχα σας είναι εξαιρετικό.

Δερματολογικά ελεγμένο

Φιλικό προς το περιβάλλον

Φυσικά Αιθέρια Έλαια

Δυνατότητα Τηλεφωνικής Παραγγελίας

Άμεση παράδοση σε 24 ώρες

Δωρεάν Παραλαβή από το κατάστημα