Προσφορά FROSCH #1 Καθαριστικών

Προσφορά FROSCH #1 Καθαριστικών

 
13.10 
Σε Απόθεμα

Η προσφορά περιλαμβάνει τα παρακάτω:

1 x Frosch Οικολογικό Καθαριστικό με Ουδέτερο pH: Το Frosch ουδέτερο pH καθαριστικό, φτιαγμένο από φυτικά συστατικά, είναι ένα φιλικό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο καθαριστικό γενικής χρήσης.

1 x Frosch Οικολογικό Καθαριστικό Τζαμιών με Βιολογικό Οινόπνευμα 500ml: Το Frosch οικολογικό καθαριστικό για τζάμια με βιολογικό οινόπνευμα (bio-spirit) καθαρίζει αποτελεσματικά και δεν αφήνει σκιές στα τζάμια, σε γυάλινες και λείες επιφάνειες μέσα και έξω από το σπίτι.

1 x Frosch Οικολογικό Γενικό Καθαριστικό με Σόδα 500ml: Το Frosch γενικό καθαριστικό με Σόδα είναι ένα πανίσχυρο οικολογικό καθαριστικό για την κουζίνα, το μπάνιο αλλά και όλο το σπίτι. Με την δύναμη της σόδας, δρα αποτελεσματικά κατά το λίπος, τα άλατα, ακόμη και την πιο επίμονη βρομιά, δημιουργώντας επιφάνειες που λάμπουν από καθαριότητα.

1 x Frosch Οικολογικό Υγρό Πιάτων Λεμόνι 1000ml: Το Frosch Υγρό Απορρυπαντικό πιάτων Λεμόνι προσφέρει αποτελεσματικό πλύσιμο πιάτων χάρη στους οργανικούς διαλύτες λίπους που προέρχονται από την φλούδα του λεμονιού.

ΔΩΡΟ: Frosch Σπρέι Καθαρισμού Κεραμικών Εστιών ΛΕΜΟΝΙ 300ml

Συστατικά

Διαθεσιμότητα

Δυνατότητα Τηλεφωνικής
Παραγγελίας

Δωρεάν Παραλαβή
από το κατάστημα

Άμεση παράδοση
σε 24 ώρες

Δυνατότητα Τηλεφωνικής Παραγγελίας

Άμεση παράδοση σε 24 ώρες

Δωρεάν Παραλαβή από το κατάστημα