✈ Τρόποι Παράδοσης

To "VATRACHOS.GR" σας παραδίδει την παραγγελία σας στο χώρο σας σε οποιοδήποτε σημείο εντός της ελληνικής επικράτειας. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας με δικά μας μέσα μεταφοράς ή πρακτορείο μεταφοράς ή Courier (ταχυμεταφορά).

Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Σε περίπτωση καθυστέρησης λόγω ανωτέρας βίας θα σας ενημερώσουμε είτε τηλεφωνικώς είτε γραπτώς μέσω email.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

- ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (με δικά μας μέσα μεταφοράς ή πρακτορείο μεταφοράς):

Για παραδόσεις παραγγελιών στο λεκανοπέδιο της Αττικής και για προϊόντα αξίας άνω των 50 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για παραγγελίες μικρότερες των 50 ευρώ το κόστος αποστολής είναι 3 ευρώ.

Η αποστολή εντός της ευρύτερης περιοχής της Αθήνας γίνεται με το δίκτυο διανομής της εταιρείας μας σε διάστημα 1 - 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας.

Η αποστολή σε απομακρυσμένες από το κέντρο περιοχές της Αττικής γίνεται είτε με το δίκτυο διανομής της εταιρείας μας ( εάν υπάρχει άμεσο δρομολόγιο ) είτε με πρακτορείο μεταφοράς με παράδοση στην διεύθυνση σας σε διάστημα 2 - 4 ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας.

- ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ (εκτός νησιών - με πρακτορείο μεταφοράς):

Για παραδόσεις παραγγελιών στην υπόλοιπη Ελλάδα ( εκτός των νησιών ) και για προϊόντα αξίας άνω των 50 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για παραγγελίες μικρότερες των 50 ευρώ το κόστος αποστολής είναι 4 ευρώ. Η αποστολή στην υπόλοιπη Ελλάδα γίνεται με πρακτορείο μεταφοράς, με παράδοση στην διεύθυνση σας, σε διάστημα 2 - 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας.

- ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (με πρακτορείο μεταφοράς):

Οι παραδόσεις παραγγελιών στην νησιωτική Ελλάδα γίνεται με πρακτορείο μεταφοράς, με παράδοση στην διεύθυνση σας, σε διάστημα 4 - 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για το κόστος μεταφοράς.

- ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ COURIER - Ταχυμεταφορές:

Σε περίπτωση που θέλετε ταχεία εξυπηρέτηση στην παράδοση της παραγγελίας σας υπάρχει δυνατότητα αποστολής με Courier - Ταχυμεταφορές, με τις παρακάτω χρεώσεις:

Για αποστολές εντός ΑΤΤΙΚΗΣ: 2 ευρώ για τα πρώτα 2kg. Κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται με 0,8 ευρώ.

Για αποστολές εκτός ΑΤΤΙΚΗΣ: 2,5 ευρώ για τα πρώτα 2kg. Κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται με 1 ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση , θα σας ενημερώνουμε με email για τον αριθμό της αποστολής (Voucher) όπως επίσης και για το τρόπο με τον οποίο θα μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία του δέματος.

Σημαντική πληροφορία

Κατά τη διάρκεια συμπλήρωσης της φόρμας παραγγελίας, και πριν την αποστολή της, μπορείτε να δείτε το κόστος αποστολής που αντιστοιχεί στο ποσό της παραγγελίας σας, στο τόπο προορισμού, καθώς και το συνολικό κόστος.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στο info@vatrachos.gr ή στον τηλεφωνικό αριθμό +30 210 5146281.