✈ Τρόποι Παράδοσης

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα με τους παρακάτω τρόπους:

1. Με το δίκτυο διανομής της εταιρείας μας ( Αττική )

2. Με εταιρεία Courier

3. Mε πρακτορείο μεταφοράς ( Επαρχεία )

Επίσης όποιος πελάτης μας επιθυμεί μπορεί να παραλάβει την παραγγελία του από τα γραφεία εταιρεία μας, χωρίς καμία πρόσθετη χρέωση.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (με δικά μας μέσα μεταφοράς ή πρακτορείο μεταφοράς):

Για παραδόσεις παραγγελιών στο λεκανοπέδιο της Αττικής και αξίας άνω των 50 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για παραγγελίες μικρότερες των 50 ευρώ το κόστος αποστολής είναι 3 ευρώ.

Η αποστολή εντός της ευρύτερης περιοχής της Αθήνας γίνεται με το δίκτυο διανομής της εταιρείας μας σε διάστημα 1 - 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας.

Η αποστολή σε απομακρυσμένες από το κέντρο περιοχές της Αττικής γίνεται είτε με το δίκτυο διανομής της εταιρείας μας ( εάν υπάρχει άμεσο δρομολόγιο ) είτε με πρακτορείο μεταφοράς με παράδοση στην διεύθυνση σας σε διάστημα 2 - 4 ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ (εκτός νησιών - με πρακτορείο μεταφοράς):

Για παραδόσεις παραγγελιών στην υπόλοιπη Ελλάδα ( εκτός των νησιών ) και αξίας άνω των 50 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για παραγγελίες μικρότερες των 50 ευρώ το κόστος αποστολής είναι 4 ευρώ. Η αποστολή στην υπόλοιπη Ελλάδα γίνεται με πρακτορείο μεταφοράς, με παράδοση στην διεύθυνση σας, σε διάστημα 2 - 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (με πρακτορείο μεταφοράς):

Οι παραδόσεις παραγγελιών στην νησιωτική Ελλάδα γίνεται με πρακτορείο μεταφοράς, με παράδοση στην διεύθυνση σας, σε διάστημα 4 - 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για το κόστος μεταφοράς.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ COURIER - Ταχυμεταφορές:

Σε περίπτωση που θέλετε ταχεία εξυπηρέτηση στην παράδοση της παραγγελίας σας υπάρχει δυνατότητα αποστολής με Courier - Ταχυμεταφορές, με τις παρακάτω χρεώσεις:

Για αποστολές εντός ΑΤΤΙΚΗΣ: 2 ευρώ για τα πρώτα 2kg. Κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται με 0,8 ευρώ.

Για αποστολές εκτός ΑΤΤΙΚΗΣ: 2,5 ευρώ για τα πρώτα 2kg. Κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται με 1 ευρώ.