Υγρό Πιάτων με Σόδα 500ml

Το Frosch υγρό πιάτων Σόδα καθαρίζει με φυσικό τρόπο αλλά και αποτελεσματικά τα λίπη και όλα τα είδη βρωμιάς από τα πιάτα και τα κουζινικά σκεύη. Αστραφτερή καθαριότητα, για όλα σας τα σκεύη, χάρη στην ισχυρή δράση της σόδας που περιέχει.

 
2.80 
431.02
Σε Απόθεμα

Frosch Υγρό Πιάτων με Σόδα 500ml:

Το Frosch υγρό πιάτων Σόδα καθαρίζει με φυσικό τρόπο αλλά και αποτελεσματικά τα λίπη και όλα τα είδη βρωμιάς από τα πιάτα και τα κουζινικά σκεύη. Αστραφτερή καθαριότητα, για όλα σας τα σκεύη, χάρη στην ισχυρή δράση της σόδας που περιέχει. Αφήνει ένα ευχάριστο και φρέσκο άρωμα. Δερματολογικά ελεγμένο.

Συστατικά

Διαθεσιμότητα

Δυνατότητα Τηλεφωνικής
Παραγγελίας

Δωρεάν Παραλαβή
από το κατάστημα

Άμεση παράδοση
σε 24 ώρες

Περιγραφή προϊόντος

Υγρό πιάτων με σόδα – απαλλαγείτε εύκολα από τα λίπη και τις δυσάρεστες οσμές!!

Το Frosch υγρό πιάτων με σόδα καθαρίζει σε βάθος ακόμη και την πιο δύσκολη βρωμιά. Η καθαριότητα των σκευών μαγειρικής μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση. Ξεραμένες τροφές και λίπη απαιτούν μούλιασμα και τρίψιμο για να απομακρυνθούν από πιάτα και κατσαρόλες.

Το Frosch υγρό πιάτων με σόδα δίνει αστραφτερά αποτελέσματα σε χρόνο μηδέν. Χάρη στην ειδική σύνθεσή του με μαγειρική σόδα καθαρίζει, τα πιάτα σας αλλά και όλα τα σκεύη κουζίνας, γρήγορα και χωρίς να απαιτεί κόπο.

Η σόδα είναι ιδανική για τη διάλυση των λιπών και των αλάτων αλλά και για την απομάκρυνση δυσάρεστων οσμών. Το Frosch υγρό πιάτων με σόδα περιέχει συστατικά φυτικής προέλευσης για μοναδική καθαριότητα. Δερματολογικά ελεγμένο και απόλυτα κατάλληλο για επαφή με τα χέρια σας. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον και είναι βιοδιασπώμενο κατά 99%.

Διαλύει τα λίπη με τη δύναμη της μαγειρικής σόδας – Αστραφτερή καθαριότητα – Ευχάριστο άρωμα

ΣΟΔΑ

Η σόδα είναι ένα ιδανικό διαλυτικό λιπών και αλάτων.
Επιπλέον απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές.
Εκτός από την χρήση της για τον αποτελεσματικό καθαρισμό των πιάτων, η σόδα, σαν πρόσθετο συστατικό άλλων καθαριστικών προϊόντων, μπορεί να καθαρίζει άψογα πλακάκια και κάθε είδους επιφάνειες, ενώ είναι εξαιρετική για το γυάλισμα ανοξείδωτων αντικείμενων και την αφαίρεση επίμονων λεκέδων από υφάσματα και χαλιά.

Φιλικό προς το περιβάλλον
και τα χέρια σας

Καθαρίζει σε βάθος

Συστατικά φυτικής προέλευσης

Δυνατότητα Τηλεφωνικής Παραγγελίας

Άμεση παράδοση σε 24 ώρες

Δωρεάν Παραλαβή από το κατάστημα