Οικολογικές Ταμπλέτες Πλυντηρίου Πιάτων ΟΛΑ-ΣΕ-ΕΝΑ με μαγειρική Σόδα

Frosch ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων με πανίσχυρη οικολογική σύνθεση και μαγειρική σόδα, για αποτελεσματικό καθαρισμό και τέλειο αποτέλεσμα για όλα σας τα πιάτα και τα σκεύη κουζίνας.

 
9.70 
426.00
Σε Απόθεμα

Frosch Οικολογικές Ταμπλέτες Πλυντηρίου Πιάτων ΟΛΑ-ΣΕ-ΕΝΑ με μαγειρική Σόδα:

- Οικολογική σύνθεση - εξαιρετικά αποτελέσματα

- Πανίσχυρες ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων και σκευών

- Διαλύει τα λίπη με την μαγειρική σόδα

- Αστραφτερή καθαριότητα και λάμψη

Frosch ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων με πανίσχυρη οικολογική σύνθεση και μαγειρική σόδα, για αποτελεσματικό καθαρισμό και τέλειο αποτέλεσμα για όλα σας τα πιάτα και τα σκεύη κουζίνας. ΟΛΑ-ΣΕ-ΕΝΑ ταμπλέτες με όλες τις μοντέρνες ιδιότητες, ιδανικές για όλους τους τύπους αυτόματων πλυντηρίων πιάτων, με πανίσχυρη και αποτελεσματική καθαριστική ικανότητα, για γυαλιστερά και πεντακάθαρα πιάτα χωρίς συμβιβασμούς. Είναι αποτελεσματικές ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες ή στο οικολογικό πρόγραμμα (ECO) εφόσον το διαθέτει η συσκευή σας.

Ιδιότητες: Καθαρισμός - η σύνθεση με την μαγειρική σόδα διαλύει ακόμη και τα ξεραμένα υπολείμματα τροφών. Ξέβγαλμα - αστραφτερό γυάλισμα των ποτηριών και των πιάτων χωρίς στίγματα. Λειτουργία για άλατα - καταπολεμά τα άλατα που έχουν συνορευτεί πάνω στα αντικείμενα. Πρόσθετο αλάτι για το πλυντήριο είναι αναγκαίο μόνο στις περιπτώσεις που το νερό είναι πάνω από 25 βαθμούς σκληρότητας. Προστασία γυάλινων επιφανειών - προλαμβάνει το θάμπωμα και δίνει εξαιρετική γυαλάδα. Γυαλάδα για ανοξείδωτα - εξαιρετική γυαλάδα στα ανοξείδωτα χωρίς επιπλέον γυάλισμα. Επίμονα υπολείμματα - διαλύει ακόμη και τα πιο επίμονα υπολείμματα, όπως ψιλά κομμάτια κρέατος, κουάκερ, μουστάρδα, αυγό και γάλα. Χαμηλή χρήση ενέργειας - καθαρά και γυαλιστερά σκεύη με λειτουργία στους 40 °C.

Συσκευασία με 30 ταμπλέτες

Δυνατότητα Τηλεφωνικής
Παραγγελίας

Δωρεάν Παραλαβή
από το κατάστημα

Άμεση παράδοση
σε 24 ώρες

Περιγραφή προϊόντος

Οικολογικές Ταμπλέτες Πλυντηρίου Πιάτων με Σόδα - Τέλεια αποτελέσματα, εξοικονόμηση χρήματος και ενέργειας!

Για κάθε τύπο πλυντήριο πιάτων αλλά ειδικά για τα πλυντήρια πιάτων που διαθέτουν οικολογικό πρόγραμμα (ΕCO), oι ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων Frosch με μαγειρική σόδα είναι η καταλληλότερη επιλογή, για να έχετε πεντακάθαρα και αστραφτερά πιάτα και κουζινικά σκεύη! Είναι ΟΛΑ σε ΕΝΑ! Δρα αποτελεσματικά απέναντι στα ξεραμένα λίπη και τα επίμονα υπολείμματα των τροφών. Δεν αφήνει στίγματα παρά μόνο μία αστραφτερή γυαλάδα! Οι γυάλινες και ανοξείδωτες επιφάνειες αποκτούν ξανά τη λάμψη τους, δίχως να χρειάζεται δική σας προσπάθεια ή τρίψιμο. Φροντίζει τα πιάτα, τα ποτήρια αλλά και το πλυντήριο σας!

Επιπρόσθετα σε όλα τα παραπάνω, οι ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων Frosch με μαγειρική σόδα είναι οικολογικές! Λειτουργούν αποτελεσματικά ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες προσφέροντας οικονομία στην ενέργεια. Η σύνθεση τους δεν επιβαρύνει το περιβάλλον. Η αποτελεσματικότητα τους αλλά και η οικολογική τους σύνθεση τις φέρνει στην πρώτη θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Γιατί να επιλέξω οικολογικά καθαριστικά;

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, μας έχει κάνει να χρησιμοποιούμε καθαριστικά για το σπίτι και για το πλύσιμο των ρούχων, που είναι βλαβερά και επικίνδυνα για το περιβάλλον και εμάς. Πολλά χημικά απορρυπαντικά ρυπαίνουν το περιβάλλον, προκαλούν αλλεργίες και επιβαρύνουν την υγεία.

Τα οικολογικά καθαριστικά δεν είναι τοξικά, καθαρίζουν με φυσικό τρόπο και δίνουν το ίδιο αστραφτερό αποτέλεσμα βοηθώντας παράλληλα το περιβάλλον. Η σύνθεση τους με φυτικά συστατικά τα καθιστά κατάλληλα ακόμη για χρήση χωρίς γάντια.

Οικολογικό και αποτελεσματικό! - Διαλύει τα λίπη και τις ξεραμένες τροφές με την δύναμη της μαγειρικής σόδας - Αστραφτερή καθαριότητα

ΣΟΔΑ

Η σόδα είναι ένα ιδανικό διαλυτικό λιπών και αλάτων. Επιπλέον απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές. Εκτός από την χρήση της για τον αποτελεσματικό καθαρισμό των πιάτων, η σόδα, σαν πρόσθετο συστατικό άλλων καθαριστικών προϊόντων, μπορεί να καθαρίσει άψογα πλακάκια και κάθε είδους επιφάνειες, ενώ είναι εξαιρετική για το γυάλισμα ανοξείδωτων αντικείμενων και την αφαίρεση επίμονων λεκέδων από υφάσματα και χαλιά.

Φιλικό προς το περιβάλλον
και τα χέρια σας

Καθαρίζει σε βάθος

Συστατικά φυτικής προέλευσης

Δυνατότητα Τηλεφωνικής Παραγγελίας

Άμεση παράδοση σε 24 ώρες

Δωρεάν Παραλαβή από το κατάστημα