Οικολογικό Υγρό Πιάτων για Παιδικά Σκεύη 500ml

Αποτελεσματικός καθαρισμός των παιδικών σκευών, όπως μπιμπερό, παιδικά πιάτα και μπολ, δαχτυλίδια για τα δόντια, κούκλες και παιχνίδια που πλένονται. Αφαιρεί δυναμικά τα δύσκολα υπολείμματα από γάλα και τροφές.

 
2.80 
432.00
Σε Απόθεμα

Frosch Οικολογικό Υγρό Πιάτων για Παιδικά Σκεύη 500ml:

Αποτελεσματικός καθαρισμός των παιδικών σκευών, όπως μπιμπερό, παιδικά πιάτα και μπολ, δαχτυλίδια για τα δόντια, κούκλες και παιχνίδια που πλένονται. Αφαιρεί δυναμικά τα δύσκολα υπολείμματα από γάλα και τροφές. Ξεπλένεται πανεύκολα και δεν αφήνει κατάλοιπα.

Η οικολογική, ουδέτερη σε Ph και υπο-αλλεργική φόρμουλα του είναι εντελώς ακίνδυνη για τα μωρά και για άτομα με αλλεργίες. Δεν περιέχει αρώματα και χρωστικές ουσίες. Περιέχει προβιταμίνη Β5 η οποία προστατεύει από ξηροδερμία. Ο πιο φυσικός και αποτελεσματικός τρόπος καθαρισμού πιάτων και παιδικών σκευών, που προσφέρει την μέγιστη προστασία για τα παιδιά σας και τα χέρια σας.

Συστατικά

Διαθεσιμότητα

Δυνατότητα Τηλεφωνικής
Παραγγελίας

Δωρεάν Παραλαβή
από το κατάστημα

Άμεση παράδοση
σε 24 ώρες

Περιγραφή προϊόντος

Υγρό Πιάτων για βρεφικά και παιδικά σκεύη Frosch – για αποτελεσματικότητα, οικολογική συνείδηση και προστασία των παιδιών σας!!

Το Υγρό Πιάτων για βρεφικά και παιδικά σκεύη Frosch καθαρίζει σε βάθος σκεύη, μπιμπερό, παιδικά πιάτα και πιπίλες. Τα βρεφικά είδη, ιδιαίτερα αυτά που έρχονται σε επαφή με το στόμα των παιδιών απαιτούν αποτελεσματικό καθαριστικό. Επίσης θα πρέπει να χρησιμοποιούμε καθαριστικά που δεν περιέχουν βλαβερά χημικά ή περιέχουν αρώματα.

Το Υγρό Πιάτων για βρεφικά και παιδικά σκεύη Frosch με την υποαλλεργική του σύνθεση είναι ακίνδυνο για τα βρέφη, αλλά και για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες. Αφαιρεί εύκολα όλα τα υπολείμματα από τις παιδικές τροφές και δεν αφήνει χημικά κατάλοιπα στα σκεύη. Είναι οικολογικό και δεν περιέχει χρωστικές ουσίες.

Χάρη στην προβιταμίνη Β5, το Υγρό Πιάτων για βρεφικά και παιδικά σκεύη Frosch

ενυδατώνει σε βάθος τα χέρια σας και τα αφήνει απαλά.

Γιατί να επιλέξω οικολογικά καθαριστικά;

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, μας έχει κάνει να χρησιμοποιούμε καθαριστικά για το σπίτι και για το πλύσιμο των ρούχων, που είναι βλαβερά και επικίνδυνα για το περιβάλλον και εμάς. Πολλά χημικά απορρυπαντικά ρυπαίνουν το περιβάλλον, προκαλούν αλλεργίες και επιβαρύνουν την υγεία.

Τα οικολογικά καθαριστικά δεν είναι τοξικά, καθαρίζουν με φυσικό τρόπο και δίνουν το ίδιο αστραφτερό αποτέλεσμα βοηθώντας παράλληλα το περιβάλλον. Η σύνθεση τους με φυτικά συστατικά τα καθιστά κατάλληλα ακόμη για χρήση χωρίς γάντια.

Υποαλλεργική οικολογική σύνθεση – Χωρίς αρώματα και χρωστικές ουσίες – Βαθιά ενυδάτωση

Προβιταμίνη Β5

Η προβιταμίνη Β5 ή πανθενόλη, είναι γνωστή για την επουλωτική της δράση. Βοηθά στον πολλαπλασιασμό των κυττάρων και στη σύνθεση των πρωτεϊνών του δέρματος. Κρατά την υγρασία της επιδερμίδα και γι' αυτό τον λόγο χρησιμοποιείται σε προϊόντα για την ενυδάτωση του σώματος και του προσώπου. Απορροφάται εύκολα και προστατεύει το δέρμα σας από φθορά.

Γιατί να επιλέξω οικολογικά καθαριστικά?

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, μας έχει κάνει να χρησιμοποιούμε καθαριστικά για το σπίτι και για το πλύσιμο των ρούχων, που είναι βλαβερά και επικίνδυνα για το περιβάλλον και εμάς.

Φιλικό προς το περιβάλλον
και τα χέρια σας

Καθαρίζει σε βάθος

Συστατικά φυτικής προέλευσης

Δυνατότητα Τηλεφωνικής Παραγγελίας

Άμεση παράδοση σε 24 ώρες

Δωρεάν Παραλαβή από το κατάστημα