Οικολογική Κρέμα Καθαρισμού Λεμόνι 500ml

Η κρέμα καθαρισμού Frosch με λεμόνι είναι ένα ιδιαίτερα ισχυρό καθαριστικό για όλους τους χώρους του σπιτιού, αλλά κυρίως για την κουζίνα και το μπάνιο.

 
2.50 
429.01
Σε Απόθεμα

Frosch Οικολογική Κρέμα Καθαρισμού Λεμόνι 500ml:

- Αποτελεσματική καθαριότητα

- Για κουζίνα και μπάνιο

- Διαλύει τα λίπη με λεμόνι

- Με φυσική μαρμαρόσκονη

Η κρέμα καθαρισμού Frosch με λεμόνι είναι ένα ιδιαίτερα ισχυρό καθαριστικό για όλους τους χώρους του σπιτιού, αλλά κυρίως για την κουζίνα και το μπάνιο. Η άκρως αποτελεσματική σύνθεση με φυσική λεπτή μαρμαρόσκονη και λιποδιαλυτά εκχυλίσματα από την φλούδα πράσινου λεμονιού, καθαρίζει ακόμη και την πιο επίμονη βρωμιά, εξασφαλίζοντας εξαιρετική λάμψη και καθαριότητα. Είναι ιδιαίτερα απαλό για το δέρμα και τα υλικά και αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας. Ιδανικό για γυάλινες επιφάνειες, κεραμικά, σμάλτο, ανοξείδωτες επιφάνειες και επίσης για ηλεκτρικές και κεραμικές εστίες μαγειρικής. Μην το χρησιμοποιείτε σε ακρυλικές επιφάνειες.

(Ο κατάλογος δείχνει τα συστατικά κατά φθίνουσα σειρά)

  • AQUA
  • CALCIUM CARBONATE
  • PEG-4 RAPESEEDAMIDE
  • PHENOXYETHANOL
  • POLYMETHYL METHACRYLATE
  • ETHANOLAMINE
  • PARFUM

Πλαστικό μπουκάλι 500ml

Δυνατότητα Τηλεφωνικής
Παραγγελίας

Δωρεάν Παραλαβή
από το κατάστημα

Άμεση παράδοση
σε 24 ώρες

Περιγραφή προϊόντος

Frosch Κρέμα Γενικού Καθαρισμού Λεμόνι: Αστραφτερή καθαριότητα σε απόλυτα προσιτή τιμή!

Η κουζίνα και το μπάνιο είναι οι χώροι του σπιτιού σας, που χρειάζονται συχνή καθαριότητα και καθημερινή φροντίδα. Είναι οι χώροι που θέλουμε πάντα να φαίνονται, αλλά και να είναι καθαροί! Η Κρέμα Γενικού Καθαρισμού Frosch με εκχυλίσματα από Λεμόνι, καθαρίσει αποτελεσματικά και σε βάθος όλες τις επιφάνειες στο μπάνιο και στην κουζίνα. Με την φυσική λεπτότατη σκόνη μαρμάρου και τα εκχυλίσματα λεμονιού που περιέχει, πλακάκια, σμάλτο, γυάλινες και ανοξείδωτες επιφάνειες, κεραμικά, ηλεκτρικές και κεραμικές εστίες μαγειρικής λάμπουν από καθαριότητα.

Η Κρέμα Γενικού Καθαρισμού Frosch με Λεμόνι είναι ένα οικολογικό και φιλικό προς τον άνθρωπο προϊόν. Είναι απαλό με την επιδερμίδα σας και δεν προκαλεί ερεθισμούς. Μπορείτε να νιώθετε άνεση και ασφάλεια στη χρήση του καθαριστικού με γυμνά χέρια και να απολαύσετε τις δουλειές σας με το φρέσκο άρωμα λεμονιού που αφήνει στον χώρο.

Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό. Αν και οικολογικό προϊόν η καθαριστική του ικανότητα και η ποιότητα του ξεπερνά ακόμη και αυτή των συμβατικών καθαριστικών. Το γεγονός αυτό το καθιστά σαν την Νο.1 επιλογή στις κρέμες καθαρισμού από τις νοικοκυρές.

Γιατί να επιλέξω οικολογικά καθαριστικά;

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, μας έχει κάνει να χρησιμοποιούμε καθαριστικά για το σπίτι και για το πλύσιμο των ρούχων, που είναι βλαβερά και επικίνδυνα για το περιβάλλον και εμάς. Πολλά χημικά απορρυπαντικά ρυπαίνουν το περιβάλλον, προκαλούν αλλεργίες και επιβαρύνουν την υγεία.

Τα οικολογικά καθαριστικά δεν είναι τοξικά, καθαρίζουν με φυσικό τρόπο και δίνουν το ίδιο αστραφτερό αποτέλεσμα βοηθώντας παράλληλα το περιβάλλον. Η σύνθεση τους με φυτικά συστατικά τα καθιστά κατάλληλα ακόμη για χρήση χωρίς γάντια.

Οικολογική σύνθεση - Εξαιρετική αποτελεσματικότητα - Φρεσκάδα στο χώρο σας με το άρωμα λεμονιού.

ΛΕΜΟΝΙ

Το λεμόνι έχει πολλαπλή καθαριστική δράση. Ενεργεί σαν φυσικό λευκαντικό για τα ρούχα αλλά και για τις λευκές επιφάνειες. Ο συνδυασμός του με το φως του ήλιου κάνει τα λευκά ρούχα να αστράφτουν. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην καθαριότητα του σπιτιού αφού διαλύει την βρομιά και τα λίπη, έχει φυσική αντισηπτική δράση, ενώ παράλληλα αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας. Το λεμόνι καθαρίζει άψογα τα μεταλλικά αντικείμενα, διώχνει τη θαμπάδα και χαρίζει λάμψη.

Δερματολογικά ελεγμένο

Φιλικό προς το περιβάλλον

Φυσικά Αιθέρια Έλαια

Δυνατότητα Τηλεφωνικής Παραγγελίας

Άμεση παράδοση σε 24 ώρες

Δωρεάν Παραλαβή από το κατάστημα